fbpx

Varför är det smartare att köpa restaurerade smycken än nya?

5 bra skäl varför du ska välja ett restaurerat smycke från Hailey´s

1. Det enda som skiljer Hailey´s smycken från nya är priset

Alla smycken som säljs på vår webbplats är i nyskick om ingen annat anges, vilket innebär att de är helt identiska med nya smycken. Då alla smycken har gått via en mellanhand kan vi ta ett pris som är upp till 70% lägre än traditionella nypriser.

2. Långa och omfattande garantier

Våra professionella guldsmeder utför restaureringsprocessen själva vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder långa och omfattande garantier. Alla våra smycken täcks av vår förmånliga Hailey´s-garanti som gäller hela 12 månader och som täcker fler skador och fel än den garanti du får vid köp av ett nytt smycke.

3. Tryggt och säkert med 30-dagar öppet köp

Vi vill skapa en så trygg och säkert köpupplevelse som möjligt för våra kunder. Vi tycker att det är viktigt att du som kund själv får titta på smycket innan du bestämmer dig. Därför erbjuder vi 30-dagar öppet köp och fri returer på alla våra produkter så att du i lugn och ro kan kolla på smycket hemma innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även köp med Klarna vilket betyder att du inte betalar för smycket förrän du bestämt dig för att behålla det.

4. Du får samma lyxiga köpupplevelse

Visst är paketeringen viktig, inte minst om du tänkt ge bort ett smycken till någon du älskar. Vi på Hailey´s är väldigt noga med att paketera varorna på ett lyxigt och tillfredställande sätt så att den där pirriga ny-känslan när du öppnar ett fint inslaget paket med värdefullt innehåll uppstår.

5. Du bidrar till en hållbar konsumtion för framtida generationer

Visste du att koldioxidutsläppen från den globala guldmarknaden uppgår till cirka 125 ton koldioxid varje år. Detta motsvarar hela Sveriges koldioxidutsläpp 36 år framöver. Då är inte utsläppen för att tillverka ett smycke och eventuella diamanter inräknat.

Genom att handla ett restaurerat smycke hos oss bidrar du således till återanvändning av världens resurser och en planet som håller mer än ett par generationer framöver.